Thursday, 1 September 2016

PHANTAMANIA MUSEUM


ASsALamuaLaikum..

Hai,

Lama tak update blog.. nie pon curik-curik update time ot kat ofis ni..
Sebelum en. chenta balek, saya dah plan nak pi sini.. 
Tengok ada org post kat fb, seriously teringin sangat nak pi..
Naseb en. chenta menurut ja kehendak hati ni..
Hehehehe

Price per ticket is RM19.00 for adult..
Tapi weolls guna STUDENT CARD..
Dapatlah diskaun RM12.00 sorang..

Rasa berbaloi la jugak bila dapat manfaatkan student card ni..
Jimattttttt lagi Murahhhhhh..
Suka sangat >_<

JOM chekedout motif pi museum ni..

First entrance : Banyak laluan.. salah laluan boleh terhantuk cermin uolls..

Macam berdiri di setiap tingkat bangunan..

ala-ala cerita Siti Di Alam Fantasi..

ramainyaaa en. chenta.. tp yang stau jugak tetap di hati.. Love you..

Konon-konon nak buat LOVE.. mcm tak jadik jaaaa.. krikk krikk..

Nampak macam terapung tak??

En. chenta.. plissss jangan terjun..  im SuperHeroin.. YyeeaaHhAaAa..

macam ni la istilah.. YOU JUMP, I JUMP.. :p

Dipenjara rindu.. Sejak bila Ruhil Amani jiwang ni.. eerrkkk

Sukan Olimpik.. Acara Terjun Telaga..Ahakkksss


 
Jom nek tingkat atas.. *FREEZER* ada Pengawal Besi.. AWAS!


Jom main SNOW.. 

IGLOO *actually org yg jaga tempat nie ada snap pic dlm igloo ni..tapi pakai camera depa..
suma salah en. chenta,, dya lupa nak aksi enset dya suruh depa tlong snap..
sob sob.. lap ayaq mata..


Beku weyhhhhh..

Feeling panaskan badan.. 

Last posing sebelum balek..

En. chenta.. thanks datang jemput saya balek keja (half day).. nak dating punya pasal..
hahahaha..
kelam kabut awak datang kat saya..baru balek memancing kan..
then, dah janji dgn saya lg..
dalam pukul 1pm baru sampai, padahal saya abeh keja pukul 11am..
sempat la saya rest sat dlm surau walaupon dalam hati dok geram sebab lambat..
nseb selamat sampai *_* hilang marah :P

K ah, kalau nak bercerita.. sampai esok pon tak abeh ~,^

NEXT MUSEUM???


2 comments:

  1. Another informative blog… Thank you for sharing it… Best of luck for further endeavor too. For more information visit legal herbal empire for sale

    ReplyDelete

i love him~~